ניחוחות השבת • סלמון אפוי בציפוי מיוחד וטעים

מירי זורגר 2 Comment on ניחוחות השבת • סלמון אפוי בציפוי מיוחד וטעים
17:38
26.04.24
אבי יעקב No Comments on בחזור הביתה: השר בן גביר נפצע בהתהפכות רכבו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מצרכים

  • 6 מנות סלמון פילה ללא עור ועצמות

לציפוי

  • 1 כוס שקדי מרק
  • 1 כוס פטרוזליה קצוצה
  • 3 שיני שום
  • 1 כוס שמן זית
  • 1 כף אבקת מרק בטעם בצל
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1/2 כפית מלח
  • פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

  1. במעבד מזון מערבבים למחית אחידה את מצרכי הציפוי
  2. מורחים את מנות הסלמון בנדיבות בממרח והציפוי
  3. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ושמים במקרר לשעה.
  4. 20 ד' לפני ההגשה מחממים תנור ל 230 מעלות ל10 ד'
  5. מכניסים את התבנית עם הדגים לאפיה של 20 ד' בלבד
  6. מגישים חם


2 תגובות

מיין תגובות
  1. 2

    האם מרסקים גם את השקדי מרק? מה זה מוסיף למרקם?

  2. 1

    זה מוסיף לקריספיות, לדעתי ניתן להוסיף אותם קצת אחרי שטוחנים ואז ייצא יותר